VetPlan®

Het VetPlan® is ons abonnement voor huisdiereigenaren, gericht op preventieve zorg. Met dit abonnement ontvangt u de jaarlijkse preventieve zorg die nodig is om uw hond, kat of konijn gezond te houden en vroegtijdig eventuele problemen te signaleren.

Doordat u het VetPlan® via een maandelijkse automatische incasso betaald is het bedrag per maand kleiner en hoeft u tijdens de bezoeken voor deze preventieve zorg niets af te rekenen. Omdat het een abonnement is, kunnen we dit ook nog eens extra voordelig aan u aanbieden.

U ontvangt bovendien een herinnering als het tijd is voor een behandeling tegen wormen, vlooien of teken, zodat uw huisdier altijd beschermd is tegen parasieten. Op deze manier bent u compleet ontzorgd en ontvangt uw huisdier de beste zorg.

Wat ontvangt u met VetPlan®?

  • Jaarlijkse gezondheidscheck incl. vaccinatie (cocktail)
  • Paraveterinair consult voor kleine vragen over voeding, verzorging, vacht, gewicht, gebit, enz
  • Behandeling tegen wormen per jaar
  • Behandeling tegen vlooien en teken per jaar

VetPlan® Plus

Naast het VetPlan® hebben we ook het VetPlan® Plus. Hierbij ontvangt u naast de zorg uit het VetPlan® ook nog een extra consult/gezondheidscheck, een uitgebreid bloedonderzoek en een urineonderzoek. Met VetPlan® Plus heeft u nog beter de gezondheid van uw (senior) huisdier in beeld en kunnen problemen vroegtijdig worden gesignaleerd en behandelingen worden ingezet!! En dáár doen we het natuurlijk voor.

Extra’s

Als VetPlan® lid ontvangt u naast de benodigde preventieve zorg ook nog interessante voordelen binnen onze praktijk, zoals:

  • Onbeperkt nagels knippen
  • 10% korting op gebitsbehandelingen
  • 10% korting op overige vaccinaties

 

Bent u geïnteresseerd in ons nieuwe VetPlan® en wilt u de beste zorg voor úw huisdier, neemt u dan contact op met de praktijk.

Brochures