Wie zijn wij

Daisy Balk, dierenarts

Ik ben Daisy en trotse eigenaar van deze praktijk. Nadat ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Gent heb ik gedurende de jaren veel werkervaring opgedaan. Met groot enthousiasme heb ik na mijn studie in Antwerpen en Gent de stap durven zetten om een eigen praktijk op te zetten, op het terrein van Tuincentrum Hans Balk. Samen met Michelle ga ik deze uitdaging aan. Mijn motto is om kleinschalige en bereikbare zorg voor ieder huisdier te kunnen bieden. In mijn vrije tijd train ik graag met mijn twee Vizsla’s en daarnaast heb ik twee Britse Kortharen, waarmee ik regelmatig een nestje fok in mijn cattery.

Babette Savelsberg, dierenarts

Met 22 jaar werkervaring als gezelschapsdierenarts elders, ga ik de uitdaging aan en maak ik de overstap naar de praktijk Balk Dierenarts. Ik heb altijd met heel veel plezier honden, katten en knaagdieren beter gemaakt. Mijn speciale hobby’s binnen mijn werk zijn internistische patiënten, chirurgie, oogheelkunde en echografie. Ik blijf het een leuke uitdaging vinden om mens en dier zo goed mogelijk en in overleg met elkaar te helpen. Ik vind het heerlijk om door de natuur te struinen met onze hond Mila. Daarnaast houd ik van lange-afstand-fietsen, tennissen, kokkerellen, een goed boek, tekenen en reizen. Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten in de praktijk!

Michelle Straver, paraveterinair

Ik ben Michelle en in 2012 afgestudeerd als paraveterinair. Samen met Daisy ga ik met veel enthousiasme deze uitdaging aan. Door de jaren heen heb ik bij verschillende praktijken gewerkt. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan die ik graag toepas in de praktijk, zodat ik u en uw huisdier zo goed mogelijk kan helpen en ondersteunen. Naast het werk besteed ik veel tijd en aandacht aan mijn trouwe Chihuahua Teun. Daarnaast ben ik wekelijks op de manege te vinden. Ik kijk ernaar uit om u in de praktijk te zien.

Marchien van der Veen, paraveterinair

Sinds 1996 ben ik werkzaam als Paraveterinair en heb ik bij verschillende praktijken in Twente mogen werken. Per 1 september 2022 ben ik neergestreken bij Balk Dierenarts. De afwisseling van dit mooie beroep doet mij elke keer weer met veel plezier naar het werk gaan. Ik woon in Enschede met mijn man, vier kinderen en de daarbij behorende huisdieren, namelijk een ruwharige Jack Russel Terrier, kat, parkiet en vissen. Graag tot ziens in onze praktijk!

Nicole ter Hofstede, paraveterinair

Sinds 1995 ben ik werkzaam als paraveterinair. De afgelopen jaren heb ik in Borne en Hengelo gewerkt en in die periode heb ik veel verschillende dieren en hun baasjes mogen helpen. Ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Deurningen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om me bezig te houden met onze honden, katten, paarden en kippen. Graag help ik u in onze leuke praktijk!

Kelly Boswinkel, paraveterinair

In 2022 ben ik afgestudeerd als paraveterinair. Daarvoor liep ik al enkele maanden stage bij Balk Dierenarts, waar het mij erg goed bevallen is. Mijn gehele leven heb ik al passie voor dieren. Ik woon in Hengelo en zelf heb ik twee honden, drie paarden en één konijn. Met de paarden fokken we elk jaar mooie veulens en trainen ze. Graag help ik u en uw huisdier in onze praktijk!

Britt Onrust, paraveterinair

In 2023 ben ik afgestudeerd als paraveterinair. Na verschillende stages gelopen te hebben mocht ik blijven om te komen werken in deze leuke praktijk. Naast mijn interesse in kleine huisdieren ben ik ook erg geïnteresseerd in paarden en landbouwhuisdieren. Ik ben dan ook in mijn vrije tijd te vinden bij mijn verschillende paarden of in de melkput. Ook vind ik het leuk om te gaan stappen met vriendinnen. Ik kijk er naar uit om u te helpen in de praktijk!